For those who dare to go a little wild dat is eigenlijk in één zin het complete idee achter Studyintheunitedstates.  Mix en match met prints, kleuren en 'express yourself'. Studyintheunitedstates staat voor een uitgesproken stijl maar ook een klein (kleur/print) accent kan al wonderen verrichten. Wees niet bang om jezelf te laten zien en om te kiezen wat jij het allerliefst draagt. 

Eigenaresse Ellis ten Heuvel, woonachtig in Amsterdam met haar vriend, 32 jaar en moeder van zoontje Louie en twee eigenwijze britse korthaar katten. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij diverse modebedrijven werd het tijd om haar droom te verwezenlijken in de vorm van een eigen webshop. Eind 2017 werd binnen 3 maanden op eigen kracht een webshop gebouwd, de eerste items ingekocht en opende Studyintheunitedstates Januari 2018 haar digitale deuren. Wat in eerste instantie een shop was met een klein assortiment (letterlijk een kledingrekje op de slaapkamer in huis) groeide uit tot wat het vandaag de dag is: een goedlopend bedrijf met meer dan 200 unieke items op voorraad die dagelijks door het team in ons warehouse naar alle klanten wordt verzonden. 
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuw concept: The Wild Babies, de naam zegt het al dit wordt een webshop met baby/kinderkleding, lifestyle items en kraamcadeautjes. Volg ons vast via instagram (@Studyintheunitedstates) voor de laatste updates en stay tuned!

 

 Take a walk on the wild side

Love, team Studyintheunitedstates

 

 

 

Nederlands